onsdag 5 juni 2013

Hitta motivation - tillsammans!

Så här års vill hela kroppen och sinnet ha semester. Även mina mest idogt tränande och motiverade klienter börjar få motigt att pressa sig ut i diverse löpspår - och kanske ännu hellre gå in på ett gym när solen skiner?!
Självklart är det en ypperlig period att variera sin träning med andra sporter och utomhuslek, träna med kroppen eller kanske en kompis som motstånd, busa med barnen... helt enkelt släppa fram barnasinnet och åka vattenskidor istället för att harva ett varv på crosstrianern :)!

För er som känner att ni sviker er själva om ni inte upprätthåller vissa rutiner är mitt tips, dra ihop ett gäng och anmäl er till ett lopp! Det är så otroligt roligt att ihop med vänner / kollegor (och alla andra som deltar förstås :)) uppleva en pressad fysisk situation ihop. Alla är glada, man peppas, man "boundar" och inte minst får man en härlig kväll och ett till minne ihop!

Ett av mina absoluta favoritlopp är Midnattsloppet. Det är en sån otrolig folkfest! Klara man att springa 5 km klara man lätt 10 km under de magiska förutsättningarna som Midnattsloppet ger.

Midnattsloppet är redan fullt, men det kommer garanterat vara folk som inte kan / vill / orkar springa. Så dra ihop ett gäng och hjälp varandra att hålla kvaliteten i träningen under sommaren!