onsdag 9 oktober 2013

Vikten av att ha KUL!

Marina, dietist för Leksands Knäckebröd, betonar vikten av att ta hand om sig själv och kanske låta hösten vara Din tid. Att fokusera mer på välmående och hälsa. Marina sa så kloka ord som jag gärna vill föra vidare: "Att äta som man tycker att ens barn bör  äta är ett bra sätt att börja äta bättre." Så klokt och så rätt!

Lika så är det med träning och motion. Att tycka det man gör är kul är A och O för att det skall bli långsiktigt! Givetvis är det så att en del saker bara bör man göra oavsett hur tråkigt man tycker det är. Tids nog brukar även de sakerna bli roliga eftersom man har gjort dem så många gånger att man börjar bli riktigt duktig på dem - och det man är duktig på tycker man ofta är kul! Win-win :)! 

Låt hösten vara Din tid, kanske vill du plocka upp någon idrott du höll på med tidigare i livet? Våga testa något nytt du alltid velat prova på? Låt höstens målsättning vara att hitta någon träningsform du tycker är genuint rolig! 

Min mamma har idrottat i hela hennes liv, men de senaste åren "fastnat" i konditionssporter. Att styrketräna blir viktigare för varje år som går så detta har oroat mig lite... Nu i somras var vi på hennes favorit klass ihop. TRX. Jag säger bara wow!!! Så otroligt jobbigt och sjukt effektivt på alla sätt och viss; styrka, balans, bålstabilitet, kondition och rörlighet. Jag är så lättat och så stolt över att mamma vågade sig in på en klass som kan förefalla lite avskräckande. Grymt! 

Min stora passion, där jag glömmer tid och rum och fylls med energi är när jag får hälsa på Bouncer. Jag blir som en 7-årig stallflicka med ett stort leende på läpparna :)! 

Har du en passion? Håll fast i den! Våga leta upp en ny om du inte redan har en. Lycka till! 

Bouncers första tävling!