torsdag 11 juli 2013

Träna ihop! Hur mysigt som helst. Enkelt, går att göra lite var som helst och det är bara fantasin som sätter stopp. Tänk lite röda-vita-rosen som man lekte när man var liten. Det räckte med en skog och några grannhus :)!

Här kommer lite förslag:
- Bus i vattnet med bollar el. frisbee
- Volleyboll (använd en tvättlina el liknande)
- Brännboll, en klassisker som aldrig dör! Ta med er grannarna och kör
- Fotboll
- Cirkelträning, jogga runt kvarteret. Hitta på 6 övningar; ex knäböj, utfall, armhävningar, upphopp, plankan, rygglyft. Sätt äggklockan på 45 s och den ena kör knäböj och den andra armhävningar, snurra på klockan igen och byt övning! Kör två gånger på varje övning dvs två byten. Flåsa lite - eller om man vill, lägg till en kort intervall och sedan fortsätter med två nya övningar. Lätt som en plätt!
- Cykla!
- Prova på någon sport el. idrott som du inte har testat tidigare, jag tvingade mig på golf för något år sedan och nu står tennis näst på listan. Vad skulle du vilja testa på? Ta med dig barnen på en nybörjarkurs eller varför inte boka en resa där man lär sig surfa med din bästa vän?

Paintball, sjuuukt jobbigt och galet roligt för den andrenalinstinne!


Så våga tänk utanför boxen, passa på medans det är varmt och härligt ute - träna på ett sätt som ger dig glädje på alla sätt och vis! 

Ha så roligt i sommarsolen!