lördag 22 september 2012

Dieter - högst överskattat

Efter flera år som PT har man testat på och erfarat olika dieter. Banta har aldrigt varit min grej. Mat är till för att avnjutas och inget annat. Men med PT-jobb bör man både ha koll på dieter och veta hur det känns under olika stadier, därför har en hel del olika tokerier passerat i köket här hemma.

Jag har själv en grym PT som heter Leo. The most important thing now is the diet. Sa han under senaste passet. Kolhydratsladda. Just det här med kolhydratsladdning är omdiskuterat och resultaten är högst individuella. Somliga hävdar att de får superkraft och andra de blir plufsiga tunga och gillar det därmed inte alls.

Jag gjorde en rejäl tömning i tisdags med sista tuffa backintervallen innan loppet om en vecka. Sedan dess har knappt en enda kolhydrat ätits. En skvätt mjölk i kaffet har varit den största "boven".

Men idag går det inte längre. Avskyr känslan av att vara världens mest lättirriterade och helt tom i huvudet. Nu får det bli vanlig mat fram till loppet. Med en extra portion pasta på fredag :).

Så mitt tips är kort och gott, gör nyttig god och hälsosam mat till en vana så slipper du känna dig som en dement dam när du kommer på dig själv stå och hänga på någon annan stackars människas vagn på ICA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar